Συνταγές

Βατόμουρο ️ Κέικ μασκαρπόνε

Πώς να φτιάξετε συνταγή για κέικ μασκαρπόνε με βατόμουρο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Για την τούρτα? 🍑 ο κρόκος και το ασπράδι των αβγών χωρίζονται, η ζάχαρη χωρίζεται στη μέση, το ασπράδι γίνεται χιόνι και ο κρόκος γίνεται αφρός.
  2. Προσθέτουμε το γάλα και το λάδι και ξαναχτυπάμε, μετά το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ κοσκινίζονται και προστίθενται και ανακατεύονται με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
  3. Τέλος προσθέτουμε το ασπράδι, ανακατεύουμε απαλά και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 180 βαθμούς χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου.
  4. Για την κρέμα: Το κουάρκ και το στάδιο μπαίνουν σε ένα μπολ, προσθέτουμε ζάχαρη άχνη και San apart και ανακατεύουμε αργά.
  5. Τελευταία προστίθεται μασκαρπόνε, ανακατεύεται πάλι πολύ λίγο, θα διατηρηθεί στο ντουλάπι, όπου θα γίνει μια σκληρή κρέμα.
  6. Το κρύο κέικ μας τυλίγεται σε κύκλο κέικ, βρέχεται με καφέ και προστίθεται στην κρέμα.
  7. Για την επικάλυψη: Το βατόμουρο τοποθετείται πάνω στην κρέμα, τα υγρά υλικά τοποθετούνται στην κατσαρόλα, και όταν αρχίσει να βράζει, συμπυκνώνεται για -5-10 λεπτά.
  8. Όταν βγει η πρώτη θερμότητα, ρίχνεται στο κέικ μας μετά από 1 λεπτό, θα παγώσει αμέσως σε κατάσταση σοκ πάντως, διατηρείται στο ψυγείο για ένα βράδυ. 🍔 (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και labneh αντί για μασκαρπόνε) ✨☺️ Καλή όρεξη σε όλους μας ✨✨

Raspberry ️ Συνταγή κέικ μασκαρπόνε με φωτογραφία

Τούρτα με βατόμουρο μασκαρπόνεΤούρτα με βατόμουρο μασκαρπόνε
Τούρτα με βατόμουρο μασκαρπόνεΤούρτα με βατόμουρο μασκαρπόνε

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button