Συνταγές

Κεφτεδάκια με κεφτεδάκια κανονικού μεγέθους

Πώς να φτιάξετε φουλ μετρημένα κεφτεδάκια με τη συνταγή Kibbeh;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα φτιάχνουμε τη γέμιση, ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα βάζουμε στο τηγάνι, προσθέτουμε το λάδι τους και σοτάρουμε λίγο, προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε.
  2. Ρίχνουμε μέσα το πιπέρι τσίλι, το μαύρο πιπέρι, αλάτι, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά. 🍾 Αφού προσθέσουμε και ανακατέψουμε τα καρύδια, ας το κρυώσουμε καλά στο ψυγείο, καλύτερα να φτιάξουμε τη γέμιση από το προηγούμενο βράδυ και να την κρύψουμε στη ντουλάπα.
  3. Για τη ζύμη Αρχικά αφήνουμε το πλιγούρι μας στον κάδο του μίξερ. 🥗 Προσθέτουμε το νερό και το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά, μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ζυμώνουμε καλά για να μην κολλήσει στο χέρι.
  4. Κόβουμε από τη ζύμη κομμάτια σε μέγεθος καρυδιού. 🍻 Το κάνουμε ρολό, το σκάβουμε βουτώντας το δάχτυλό μας στο νερό, αφήνουμε δύο κουταλάκια του γλυκού το καθένα χωρίς κιμά, γυρίζουμε τη ζύμη στα χέρια μας και κλείνουμε το στόμα της.
  5. Αν η ζύμη γίνει σκληρή, μπορείτε να προσθέσετε νερό λίγο λίγο και να τη ζυμώσετε. 🍯 Μπορείτε να ρυθμίσετε την απαλότητα ανάλογα με εσάς.
  6. Αφού τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο τη ζύμη τη τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο λάδι. 🍲 Χαλαρώστε, απολαύστε. 🍷 Καλό Ιφτάρ. 🍜 ????????⚘❤

Κεφτεδάκια κανονικού μεγέθους με γεμιστούς κεφτέδες Συνταγή με φωτογραφία

Κεφτεδάκια με κεφτεδάκια κανονικού μεγέθους
Κεφτεδάκια με κεφτεδάκια κανονικού μεγέθους
Κεφτεδάκια με κεφτεδάκια κανονικού μεγέθους

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button