Συνταγές για μπισκότα

Κέικ σοκολάτας μπανάνας

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κέικ σοκολάτας μπανάνας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Ξεχωρίζουμε τον κρόκο και το κείμενο του αυγού, προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι στο ασπράδι και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια, χτυπάμε λίγο τον κρόκο και τη ζάχαρη και μετά συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας το χλιαρό νερό. 🥣 Στη συνέχεια κοσκινίζουμε τα στεγνά υλικά και τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ασπράδι του αυγού και ανακατεύουμε απαλά. 🍷 Το αδειάζουμε στη φόρμα και το ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς (το παντεσπάνι το έφτιαξα μια μέρα πριν, κόπηκε πιο εύκολα)
  4. Για την κρέμα: Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα και τη βανίλια και ανακατέψτε πριν τη βάλετε στο Aygaz.
  5. Προσθέστε τη βανίλια και τα κομματάκια σοκολάτας στη μαγειρεμένη κρέμα και ανακατέψτε. 🍮 Ας το απλώσω στο χρέος μου, να το τεντώσω και να το βάλω στην ντουλάπα (η κρέμα θα είναι πιο νόστιμη αν περιμένει μια μέρα)
  6. Προσθέστε τη σαντιγί σε σκόνη στην κρυωμένη κρέμα και χτυπήστε. 🍵 Ας χωρίσουμε το παντεσπάνι στα δύο. 🥬 Βρέχουμε μια στρώση με γάλα και προσθέτουμε κρέμα, μπανάνα, κομματάκια σοκολάτας.
  7. Στη συνέχεια, βάζουμε από πάνω λίγη ακόμα κρέμα ζαχαροπλαστικής. 🧀 Το κέικ κάθεται πάνω του πιο άνετα.
  8. Κρέμα σαντιγί: Χτυπάμε το γάλα με τη σαντιγί. 🥛 Ας καλύψουμε το εξωτερικό της τούρτας. 🍉 Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  9. Σάλτσα σοκολάτας: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. 🍫 Περιχύνουμε το κέικ με την κρύα σάλτσα σοκολάτας και το απλώνουμε.
  10. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κέικ σας σύμφωνα με τη δική σας φαντασία.
  11. Καλή όρεξη. 🍊 ????.

Συνταγή για κέικ σοκολάτας μπανάνας με φωτογραφία

Κέικ σοκολάτας μπανάναςΚέικ σοκολάτας μπανάνας
Κέικ σοκολάτας μπανάναςΚέικ σοκολάτας μπανάνας
Κέικ σοκολάτας μπανάναςΚέικ σοκολάτας μπανάνας
Κέικ σοκολάτας μπανάναςΚέικ σοκολάτας μπανάνας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button